Meet & Greet with Peter Adams, Renowned Bronze Sculptor - October 28th and 29th 2023

We zijn verheugd u uit te nodigen voor een exclusief meet & greet-evenement met de gewaardeerde bronzen beeldhouwer Peter Adams. Kom met ons mee op 28 en 29 oktober voor een unieke kans om de wereld van realistische bronzen kunst met vrouwen, mannen en koppels te ervaren, gemaakt met ongeëvenaarde vaardigheden en creativiteit.

 

Evenementdetails:

Datum: 28 oktober 14:00-17:00 en 29 oktober 2023 10:00-17:00

Adres: Lange Kerkstraat 9, Goes

 

Peter Adams is een meester in zijn vak en staat bekend om zijn vermogen om brons leven in te blazen. Zijn sculpturen vangen de essentie van menselijke emotie en verbinding met opmerkelijke precisie, waardoor elk stuk een waar kunstwerk wordt. Dit evenement is een fantastische gelegenheid om de kunstenaar te ontmoeten, inzicht te krijgen in zijn creatieve proces en de schoonheid en complexiteit van zijn creaties van dichtbij te waarderen.

 

Exclusieve kunsttentoonstelling: bekijk een prachtige collectie realistische bronzen sculpturen van Peter Adams, met afbeeldingen van vrouwen, mannen en koppels. Elk stuk vertelt een uniek verhaal en toont het uitzonderlijke talent van de kunstenaar.

 

Ontmoet de kunstenaar: ga in gesprek met Peter Adams zelf. Leer meer over zijn inspiratie, technieken en de verhalen achter zijn boeiende sculpturen.

 

Artistieke inzichten: krijg een dieper inzicht in de kunst van het bronzen beeldhouwen en het nauwgezette vakmanschap dat betrokken is bij het creëren van deze levensechte meesterwerken.

 

Netwerken: maak contact met collega-kunstliefhebbers, verzamelaars en individuen die een passie voor kunst delen.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Tiny de Bruin via tiny.debruin@paintedfeelings.nl of +316-26218615.

 

We kijken ernaar uit om samen met u de wereld van de brons kunst te vieren tijdens dit uitzonderlijke meet & greet-evenement. Ga met ons mee en ervaar de schoonheid, emotie en kunstzinnigheid van de sculpturen van Peter Adams.

Loading...